What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 maj 2011

Dag 258. Guava Juice

Av Mia - 26 maj 2011 11:52

Visste ni att frukterna har i Australien smakar sa mycket battre an i Sverige? Har De goaste Mangos och apelsiner finns har! Verkligen! :D Nagot jag kommer sakna i Sverige! Tur att vi har Svenska jordgubbbar, smultron, hallon och blabar :D Kommer nog overleva anda!


Igar gjorde vi Kanguru hamburgare! Smakade som vanliga burgare...fast lite mer...vilt. Sa lite godare an vanliga burgare vare!


Hmm...Ja...idag jobbade vi! Langtar tills imorgon! Sista arbetsdagen for den har veckan! Ringer de mig pa lordag eller sondag ska jag tacka nej(Roman kommer nog tacka ja daremot...tror ja :P) :P Maste fa njuta lite ocksa! Garna fa mer farg ocksa innan det blir for kallt! Nu borjar det bli svensk sommar har, de senaste natterna har vi sovit me pyjamas och bada sovsackarna som tacke! For bara en vecka sen kunde vi sova med bara myggnatet runt oss :(


Juste! Hall tummarna for oss imorgon, for da ska vi vinna $5150 !! :P


Roman halsar!


Hejsvejs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se