What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 maj 2011

Dag 260. Lördag

Av Mia - 28 maj 2011 01:54

Men ladda dååå!!!! Sitter och försöker förgäves att bifoga en video i ett mail till pappa. Den verkar inte vilja! Den laddar i hundra år för att det sen dyker upp en ruta som hävdar att det inte går att bifoga filen...no shit....på grund av internetuppkopplingen. Men, internet funkar ju kalas bra. Ja, jag är lite frustrerad.

Mina pengar försvinner var 15e minut på det här internet :(


Så pappa, du ska veta att jag verkligen försökte.


Nä, Jag är glad idag! Är ledig, det är fint väder ute, jag ska sola, och nästa vecka är vår sista arbetsvecka! Sen ska vi faktiskt ta och resa innan vi åker hem! De ni! :D


Vi kommer eventuellt sälja våra cyklar också ! 200 dollar tillbaks i fickan där :) Bra investering :) 


Dock så vann vi inte 5150 dollar igår..på tal om pengar :P  


Ska nog skriva ett mail till AHS angående vår Super Annuation (pensions sparande, för ja...vi backpackers för sånt här också haha) och sen ta mig en kopp te och scones innan jag lägger mig och solar!


Ha de fint!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se