What a Twist

Alla inlägg under maj 2011

Av Mia - 4 maj 2011 08:22

Vet inte varför jag blir så positivt överraskad när främmande människor erbjuder sin hjälp. Idag cyklade vi till en mat butik som heter IGA, ligger inte så långt ifrån jobbet och den e billigare än Coles. När vi betalat och jag försöker proppa ner alla tre hyfsat stora kassar i min lilla cykelkorg så kommer det fram en gammalgubbe som också bor på Dougies, han känner igen mig och jag känner igen honom, nästa sekund så erbjuder han sig att ta några utav matkassarna i sin bil och köra dem tillbaks till campingen. Tackade visserligen nej eftersom vi skulle göra oss av med en kasse som innehöll våran picknick lunch :p Sen vet man ju inte om han hade tänkt å sno nått! Haha...någon snodde våra potatisar och lök häromdagen, så den kvällen fick vi leva på nudlar och smörgåsar :O


Men det är inte heller det allra skamligaste vi upplevt under vår resa som tur är!  Underligt däremot, det är det.


Är glad idag! Det känns som om det inte är så långt kvar tills vi ska semestra, dock har vi inte bestämt oss om när vi ska börja semestra, men ändå!

Sen att min Svenska skatteåterbäring blir helt ok är också helt ok! Tack familjen för hjälpen!

Verkar som om den Australiensiska skatten också kommer att bli helt ok!

*peppar peppar ta i trä*


Att Göra

1.Ska ringa BLINK nu och avsluta internet, men var inte oroliga.. vi kommer ha internet i hela maj...eller så långt det räcker i varjefall!

2. Ringa ExpressTax och höra med dom hur mycket skatt vi kommer att få tillbaks om vi använder deras tjänst.

3. Ringa Wicked Travel och se vad de har att erbjuda! De är en Travelagency som kan fixa paket priser för olika resor i Australien, vi nämner vad vi vill göra och hur - de ger oss ett pris. Sen går det alltid att pruta på det priset! Mohahah, Roman ska få sköta det samtalet!

4. Relaxation Time!


 Hemtrevligt!

 Vår husödla  

  Puss :D

  Jag ÄR lite brunare nu :D

Vårat tält bland buskarna :D  


Tjipp!

ANNONS
Av Mia - 2 maj 2011 10:16

Hej på er alla!

Hur mår ni?

Vi mår bra, jobbar på! Idag var en till publik holiday! (YES)


Det verkar som om Australien har jätte mycket public holidays bara för att, liksom.  Hehe


Förra veckan var vi lediga fredagen och lördagen, så vi cyklade runt och utforskade området och solade å badade vid poolen som finns här på campingen :) Vi gick ut på fredagen å nått å dricka med Emma, hon fixade jobb åt oss här uppe!

Kontakter är super viktigt!

Tanken var att vi skulle hunnit köpa något å dricka före 19.30, men som vanligt var Roman å jag sent ute så vi missade det:P Tur var att de inte har lottat ut en vinnare till $5000 än, så nästa fredag ska vi banne mig va i tid! Tänk vad så mycket extra pengar skulle underlätta :)


Strömmen dog också i halva stan under någon utav  kvällarna förra veckan. Stjärnklar himmel ute, har nog aldrig sett så mycket stjärnor i mitt liv! Så vackert! Sen för att man inte skulle ramla i buskarna så satte personalen ut massvis med stearinljus på campingen, mest i baren och i köket, extra plus till mysstämningen :D


Längtar tills vi jobbat färdigt här! Kan verkligen leva med tanken av att bara ha semester under en tid framöver, med en massa sol å bad :D heheh.


Annars så gör vi inte så mycket om dagarna, väntar på att Brett ska dyka upp på jobbet då han pendlar mellan AHS i port douglas och AHS i Palm Cove, tänkte prata med honom om att boka en dyk eller snorkel tur i barriär revet! Blir billigare om vi bokar genom honom tydligen :) Bra chef man har!


Om några veckor kommer förresten Minna, en utav finskorna vi bodde med i Sydney, att åka hit och eventuellt jobba! Ska bli kul å träffas igen :)  


Saknar er alla där hemma!


Kram på er!Tänkte lägga till den här videon, min kusin la upp denna på facebook, kände att jag också ville dela med mig av den :DBye!

ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se