What a Twist

Direktlänk till inlägg 5 juni 2011

Dag 268. Havregrynsgröt, dä ä bra dä!

Av Mia - 5 juni 2011 00:00

Åhh så underbart jag mår nu! Mätt å gla efter en skål havregrynsgröt :D 

Känner mig som en solstråle! Hehe


Nej men...kan ni tänka er, nu sitter ja här klockan åtta på morgonen utanför vårat lilla tält på Dougies Camping i Port Douglas och njuter av min näst sista frukost här! Kryper i kroppen på mig! Imorgon bitti åker vi till Cairns!

Funderar på att väcka Roman så han också kan få uppleva den här känslan som finns just nu, inte sen. Men jag har dock en känsla av att han inte kommer uppskatta den lika mycket som jag haha, sova är ju trotsallt en av de saker han är enormt duktig på :P

Dricker Te också förresten! 

Känner mig nästan som en författare!... Från filmerna man ser på tv i alla fall, där sitter de ju alltid och skriver, med en kopp kaffe eller te...eller något annat, brevid sig. ^^


Nä, för att återgå till vad som händer i verkligheten, vilket egentligen är syftet med den här bloggen..

I Torsdes hade vi vår allra aallra sista arbetsdag här i Australien! Kändes skönt, ni anar inte!

Hela veckan har känts jätte härlig, tanken av att vi snart inte kommer jobba där längre och att vi inte kommer träffa det folket mer. :P 

Nu den sista veckan har alla varit konstiga mot oss... Koreanerna som alltid hälsat glatt och pratat med oss...ja, de hade de slutat med. Våra Supervisors som alltid varit super snälla och trevliga mot oss...ja, de hade också valt att sluta med det. Istället så var alla lite smått otrevliga sista veckan. När vi skulle säga hejdå på torsdagen fick vi knappt någon respons, det hade inte ens sagt hejdå om vi hade valt att bara gå ut från kontoret. Kort sagt konstigt. 

Varken Roman eller jag har vart med om det innan :O Så lite fundersam blir man ju, vad är problemet? Vi..eller dom? Haha. Men den frågan släppte vi efter någon timma för att istället njuta av ledigheten!


...och ledigheten, so far, har bestått av : Thai mat, stranden och vatten! Inte dåligt kan jag säga! Så vi mår helt underbart, om ni undrar :P


Idag ska vi sälja våra cyklar! Vi fick lite panik i mitten av veckan då ingen hade hört av sig angående våra cyklar, så vi sänkte priset lite grann och satte upp annonser lite här och var i stan...antar att det var olagligt eftersom att någon tagit ner dom nu^^ hehe... och även på jobbet! Sen frågade vi Dougies om de var intresserade, och de var dom! Så det är dem som är köparna idag. Fast vi säljer dom lite lite billigare än vad vi tänkt oss... men det får va, vi får iallafall något tillbaks :)

Dougies receptionister har vart så snälla och frågat runt åt oss om någon är intresserad av att köpa vårat tält mä! Vi har fått lite napp, så det kanske blir $50 extra där också :). Fast är sugen på att slänga det! Myrorna har bitit små hål i ytterlagret, små giftiga spindlar har vävt spindelnät mellan regnskyddet och innerlagret, fåglarna gillar att bajja på tältet om mornarna också. Orkar vi fixa allt det där?? Eller ja, myrhålen struntar vi i, därför vi säljer det för $50 och inte 160. :D


Vill ni se lite bilder?

           Banana Bread (den mörka), suuuper gott! :D    


      Dougies    Dougies

  Roman


      Emma åker barnvagn :P
         Cape Tripulation stranden

 Vårt tält 

   Krokodil :)    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se