What a Twist

Direktlänk till inlägg 6 juni 2011

269. En måndag i Cairns

Av Mia - 6 juni 2011 09:32

Sena som vanligt var vi imorse när vi skulle me bussen till Cairns, men, efter lite hjälp av killen som köpte vårat tält (dagens mat betald hehe) och en av receptionisterna så kom vi iväg me bussen trots allt! 

En låång och otroligt guppig och kringlig väg senare så var vi utanför Gilligans, vårt Hostel!  Har inte sett ett sånt här stort hostel tidigare, super modernt och fräsha sängar. Vårt rum är ett åtta sängars rum med fyra andra personer. Misstänker att någon av dem e från Frankrike...finns en schampoo i duschen som jag hade en likadan av när jag va i Frankrike :P hehe.


Nåja, vi har legat vid Lagoonen hela dagen! En gigantisk pool vid stranden. Måste säga att vi fått jädrigt bra me färg på bara fyra dagar :D :D Haha undrar hur resultatet kommer va om några veckor! ;) 

Käkade på McD idag förresten...vi har ju inte gjort det på ca 16 veckor, så ni kan ju ana om vi va sugna! Sen krossades vår lycka när vi märkte att det var hår i maten och vi fått fel beställning. :( Snyft.


Tur att vi får en gratis måltid per dag här på Gilligans, så det ska vi uttnytja ikväll! 

Annars verkar Cairns vara en, faktiskt, mysig stad! Har dock inte sett så super mycket utav den än... xD


Annars mår vi toppen! Är glada över att bo på ett hostel med ett riktigt tak över huvudet och en riktig säng att sova i! Stora singel sängar också hihi :D


Nu ska jag sluta skriva för idag! Får se när jag skriver nästa gång, tror vår internet vecka som vi betalt för tar slut imorgon, så efter det kan det bli lite tyst här i bloggen(igen) :))


Ha de fint!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se