What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

~And live in Harmony Harmony aall Liiife~

Av Mia - 13 juli 2011 14:53

Ååå sjunger med i musiken(för mig själv, i mitt psyke) till Romans spel på hans iPad, då han förgäves försöker klå mitt rekord! HAHA säger jag bara :D

När han väl lyckats  klå mitt rekord så ska ja klå hans igen! :D and the circle goes on and on!


Men lite creds till hans viljestyrka får han allt!


Höhö.


Jaja, nu är vi i Landskrona, för att landa på jorden igen.

Vi kom i tisdes förra veckan efter en trevlig helg tillsammans med Emilia och min familj i Hstad :D

De första dagarna här i Skåne lånade vi gästsängen hos Romans mamma. Vi var nämligen tvugna att städa hans lägenhet, efter de människor han hyrt ut den till, innan det gick att bo där igen:P

Ikea har vi också vart och strosat runt hos! Där tittade vi på stolar, för vi hade inga i lägenheten...Men vänta, vart faaan är våra bar stolar i skinn, värda 2000 kr styck?!

Ja...stulna, borta, inte kvar i varjefall.

Allt eftersom dagarna gick märkte vi fler saker som saknades, pluggen till badkaret, viss köksredskap, andra verktyg så som skruvmejseln och hammaren.

?

Vi är tomma på ord.


Men vi har kommit över den förlusten....bara för att råka ut för en ny, som hände igår.

Visserligen inget super viktigt då det bara var Romans fleece tröja som försvann haha. 

Vi var ute å sprang på en populär löparbana i en park här i närheten igårkväll, Roman lämnade sin fleece tröja i början av spåret som han brukar göra. en kvart senare när vi sprungit ett varv, så var den borta. Helt borta! Nästan fascinerande, vem vill ha Romans använda blåa, billiga fleece tröja? som för den delen låg på marken? :PNU ÄR DET KRIG!!! Roman lyckades klå mitt rekord! Nu jädrar ska han få ! Haha.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se