What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 juli 2011

"Små...som inte är så små" .... Mamma menar mig å brorsan.

Av Mia - 17 juli 2011 23:49

Jaha, hemma i Halmstad igen. Tatt mig ett gls rosé, ett glas rött å en white russian....och jag känner mig som gegga. Näe...jobbigt! Hur ska jag överleva resten av sommarn?


Just nu så har vi gamla vänner till familjen på besök...kul kul!


I helgen träffade jag min kära vän Mille! Barndomsvän, ses typ en gång vart annat år, men aalltid lika trevligt ;) Tror jag har länkat hennes länge övergivna blogg nånstans här på sidan :P

Ps. Hon gör världens godaste hamburgre! Ds.


Imorrn äre möe som ska göras! Ska ringa min Australiensiska bank(innebär:Gå upp sex på morronen), skatteverket, fixa synintyg så jag kan skaffa mitt jädra övningskörnings tillstånd, planera körkort me skolan, fixa nått annat som e hemligt hm hm hmm haha ;P Å sen ska de bakas här hemma! Annanas paj? Blåbärs paj? Kladdkaka? När sommarn e över kommer inte magen sitta nära ryggraden kan jag lova! Så vidare jag inte sätter igång me träningen som det alltid verkar komma något i vägen för. Äsh, livet e bra underbart ändå! :)


Nä dags att sortera i ordning alla tusen bilder från Australien!

wish me luck!


Haaaaj!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se