What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 juli 2011

Woodkid - Iron

Av Mia - 29 juli 2011 14:04

Åhh, tittar på Assassins creed trailers om å om igen! Så jädra bra! Speciellt den nya.

Haha.


Jag tror att alla har en liten nörd i sig :)


Längtar tills November då Revelations kommer ut i butikerna!!

Kommer vara okontaktbar i en vecka då kan jag lova!

Har redan suttit och nördat mig med the Brotherhood nu i några dagar. Hihi :D


Dock så har jag bestämt att idag ska jag inte sitta id Xboxen och spela. Jag får inte!

Blir ju helt koko i bollen och det kommer la sluta med att jag också börjar springa å hoppa omkring bland hustaken, och slänga mig i höstackar för att gömma mig från folk. Man får ju inte bli upptäckt!


Haha herregud.


Så istället för xboxen så ska jag göra detta:

  • Posta brev till trafikstyrelsen, övningskörnings tillstånd ni vet ;) (done!)
  • Tvätta
  • Handla mat!
  • Handla Sushi ingredienser
  • Promenera/jogga å lite styrke träning
  • städa?

Man kan ju inte vara för hurtig heller, så om det skulle gå överstyr så måste jag nog kompensera med lite Assassins creed ändå. Det är ju för mitt eget bästa.


Hoppas att Roman kommer hit å överraskar mig idag :D (Då kommer jag inte spela). Ska nog baka en kaka å locka med! Haha evil plan.


Men ha det så bra gott folk så hörs vi!


Tjipp!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se