What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 juli 2011

Försök å gissa vart jag är just nu!

Av Mia - 30 juli 2011 12:47

Funderar å funderar... Ska jag beställa en extern hårddisk i svart? Eller ska jag vänta tills den blåa versionen blir tillgänglig i butik? Känns som om det dock kommer att ta en evighet :/

Skulle behöva en sån extern sak, rätt så snart.

Det börjar bli lite trångt här på datorn :(


Jaja, ni får hålla tummarna för mig idag förresten!

Om jag har tur så kommer halmstadsborna kunna se mig, Emilia å annat folk flyta omkring på Nissan å njuta av sommarn me nåe gått å dricka ;D

Fast då måste ja köpa mig en båt! Eller aa...nått uppblåsbart i varjefall =)


Fasen så kul det hade varit!

Sen kan ni även få hålla tummarna för att Roman kommer ikväll :D Han vill inte berätta hur han gör, för då blir det ju ingen överraskning :P hehe

Hm hm hm...


nä...

Ska torka mig och återgå till köksbordet där mina mjukost mackor väntar :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se