What a Twist

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2011

Long Time No See

Av Mia - 1 oktober 2011 21:16

Ok, Livs update:


Fortfarande arbetslös, ska dock på intervju nästa onsdag! Kl.1100 ;D Tänker inte säga vilket företag :p

Har fortfarande inte körkort, men snart! ;)

Jag har fortfarande inte vunnit några miljoner på lotto...

Är fortfarande 21 år...höhö

Precis upptäckt att jag omedvetet har haft marinblå som favritfärg!

Blandar fortfarande ihop svenska och engelska haha.

Har fortfarande en underbar pojkvän, familj  och vänner :D

Har inte lyckats göra farmor bullar på samma sätt som farmor gört! Men de kommer!

Har inte köpt mig en minigris än...som ska heta ost :-D


Så, av brist på annat så har ni nu fått en uppdatering av mitt liv...hur känns de? Haha :D


Idag har vart en go dag btw, vaknade jätte sent av att min älskling ringde, sen efter frukost så köpte micke picke pöö och jag sushi! Åhhh va gott! Vattnas i munnen...åhh!

Har sedan dess städat huset... får ju anstränga mig lite nu när man inte gör nått om dagarna!


Igår va ja på en intervju förresten! Ingen arbetsintervju dock, utan mer utav en undersökning, på uppdrag av forskarna på Örebros universitet! Lättförtjänta 400 kr, tackar så mycket! Undersökningen handlar om människors, mellan 20-25 år(om jag mins rätt), barndom...ifall de blivit mobbade, våldtagna, försummade eller dylikt...men även om de inte har det... och vad det då har haft för konsekvenser för en i livet. Så de valde slumpmässigt ut 2500 personer runt om i Sverige som skulle få delta i undersökningen...å ja va en utav dem ^^ Första gången ja vart me om nått sånt här!

Intervjun hölls på mitt gamla sommarjobb Hotell Amadeus xD Kul å träffa folket där  igen!

Jaja, direkt efter intervjun så gick ja till Emilia, fixade till oss lite å sen gick vi till en tjej från högskolan som hade förfest! Trevlans!


Här e lite bilder från i somras! Skulle lagt upp dem för skitlänge sen, men men...här kommer dem!

   

Byggde nytt tak i somras!  


   

Mozart! Hitta han på en grusväg...stackarn...så han fick lite mat å vatten innan vi lärde han å våga flyga :p  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kalle

18 oktober 2011 10:09

Googlar efter något helt annat, men satan i gatan va söt du var.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se