What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2011

Bredare??

Av Mia - 26 oktober 2011 09:53

Bredare format på bloggen?

Varför?.... Varför göra det bredare....anpassar inte sig storleken på bilder etc. till vilken dator skärm man har? Haha, jag är inte världens kunnigaste inom området.. Okej visst, bilder å sånt ändrar ju inte storlek... Men ja tänker mer på Layouten etc. jag har ju en prutt liten skärm, vilket gör att jag får scrolla åt sidorna för att se bilder, headers osv. Jag hänger inte me här!?


Jaja...ringde upp platsen där ja vart på arbetsintervju, efter att jag pinsamt nog blandat ihop en vanlig anställd som svara i telefon med chefen som intervjua mig så kom vi fram till att chefen ska höra av sig till mig senare!Jäj! Tänk om man får ett jobb! Wuup wuup!


Oj fasiken, snart måste jag ta mig till stan! Ska åka ner till min älskling, han fyller år idag y'al!!


OJ Nu blev ja stressad! Ahhh!


Hejdå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se