What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2011

Det e dimmigt här i lilla Landskrona!

Av Mia - 27 oktober 2011 11:45

Å snart ska jag in till stan för att leka med Natty! Fika, kika i affärer, promenera...ja vad som helst kan hända i denna händerlserika stad! ... Haha.


På tal om något annat... nämnde ju i mitt tidigare(väldigt smarta *host*) inlägg att jag ringt till platsen jag sökt jobb på... De ringde upp mig idag! Så nu så har man införskaffat sig ett jobb! Woop woop haha.

Är verkligen as kalas glad! Det är timanställning, börjar om sisådär 14 dar... Vilket innebär att nu kan jag fokusera till 100% på körkortet! Förhoppningsvis tar jag körkortet nästa vecka! ;D

Men gud vilken lättnad....Har varit så stressad pga av att vara arbetslös! But not anymore :D U.N.D.E.R.B.A.R.T


Ska ta å väcka stenen som ligger och sover i sängen här brevid, har ju ffs gjort frukost till han! :-)


Haaaj!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se