What a Twist

Direktlänk till inlägg 21 november 2011

Fields of gold

Av Mia - 21 november 2011 00:58

Åhh, ja e nått så sjukt trött just nu! Förstår egentligen inte ens varför jag skriver ett inlägg nu...

Eller jo...det gör jag...jag har tråkigt och vill ha något å göra hehe.


hmm..jaha.. Jag skrev aldrig teoriprovet i måndes! De har ju haft datorhaveri eller vad det nu var, så alla prov blev inställda. Men har fått en ny tid! Tisdag, i övermorgon! Snart! :) Kul kul!


Ahh...trötthet!!!


Jobbade i torsdes, fredes å i lördes! Jäj!

Pengar rullar in, ja kan köpa vad ja vill, det går bra nu.

Haha.

Appropå pengar...ska ringa till mitt pensions företag i Australien nu i veckan, och Express Taxback som fixade med min å Romans skatteåterbäring när vi kom tillbaks tillSverige. Roman har nämligen pratat med dom, å det är någon som tagit ut hans pensions pengar (bara några hundra dollar men ändå). Då ringde han till Express Taxback för att fråga när han får pengarna, å de visste inte någonting....så vi misstänker att de försöker lura oss igen (Express Tax) som  de gjorde me våra skattepengar. BLÄ BAJS va frustrerande.

Sen ska ja ringa till Kalles(butik i Landskrona), har jobbat extra där två gånger...för några månader sen...har fortfarande inte fått betalt. Skulle fått pengarna förra veckan, men ja...så ska ringa till dom nu i veckan igen.

Varför har vi människor pengar? Vaf*n gör de för nytta egentligen? >.<


Jag har köpt mig två par skor för 18 kronor förresten! Värda 800 kr!

Skopunkten vet ni ;)

Hade ett presentkort på 400 kr, sen hitta ja ett till där det var 61 spenn kvar. Skopunkten har ju även erbjudandet köp två par skor å få ena paret för halva priset, å sen när ja kommer dit har de även klubberbjudande med 20% rabatt för medlemmar. Lättade upp mitt humör något nu när jag skrev detta hehe. 


Ska nog borsta tänderna nu...kl e ju två på natten nästan!


Natti natti hörrni!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se