What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 november 2011

KÖRKORT!!

Av Mia - 22 november 2011 17:23

YESS!! Jag Fixade det!

Blev så chockad när resultatet kom upp i grön text "Godkänd"!!

Kändes som att det gick åt helvete när ja satt där å klickade i svaren på datorn.

Wohoo!!

Ska köra till jobbet imorrn!

Ska köra till Älsklingen nästa gång jag ska dit! (Om ja har råd till bensin haha)

Ska köra nästan överaaaallt :D


Fick lönen från Kalles igår också! :-D


Idag är en väldigt bra dag ;)


Hittade en liten Kantarell när Emilia å ja va ute å vandra på Galgberget innan... Hmm?

Vi har halvmogna jordgubbar i trädgården me... och pappa berättade att Koltrasten sjöng sin vårsång härom dagen.. Haha vad händer??

Världen kommer gå under?

Haha

Äsh! Det spelar ingen roll för ja har tatt körkortet nuu!! ;)

Slipper ja släpa me mig passet också :)Ville bara berätta om min lycka :P


Hej hej!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se