What a Twist

Direktlänk till inlägg 7 december 2011

Ameeh, Lägg ner nu då!

Av Mia - 7 december 2011 23:24

Jag är hungrig och trött...

Har hurtigt nog suttigt och sökt jobb i x antal timmar nu. Har även försökt att uppdatera min profil på arbetsförmedlingens hemsida så jag snabbt å enkelt kan släpa mig dit imörrn mörra för att skriva in mig så jag kan få nått jädra arbetslöshetsbidrag om 3 månader. Så i någon timme eller mer har jag nu fyllt i mina uppgifter och är i slutskedet, jag tryckte på knappen "spara".... och informationen om att något fel har uppstått, dök upp. Värmde upp muspekarn med en jäkla massa mer klickningar på "spara". Samma sak. Måste jag nu göra om skiten igen???


!!!!!!!


Måste hitta mig ett jobb snabbt som attan ju! Fick idag reda på att butiken där jag jobbar ska upphöra vid årskiftet. Bara för att det går kasst för huvudbutiken i Varberg så ska de stänga här nere... å det kommer faktiskt att gå bra för butiken här i halmstad. Kunderna verkar super nöjda och nya dyker upp varje vecka. Denna butik öppnade i Juni. Men...äsh, pyttjans också...eller aa va säger man?


Så, som vanligt så känns det bättre av att låta bloggen lida lite.


Nu ska jag fortsätta att hålla muspekarn varm på "spara" knappen. Sen ska ja nog ta en kopp te.


Hejsvejs på er!


Update: Hmm...Nu går det inte ens att göra en självinskrvning, utan måste kontakta en arbetsförmedlare...? Jaha..? Nu? Svårt..?
Nä...sånt som händer.... Murphys lag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se