What a Twist

Direktlänk till inlägg 20 december 2011

De Facto

Av Mia - 20 december 2011 00:16

Jaha...Nu öste det precis ner en jäkla massa regn... Så tråkiigt!!
Skit läskigt vare också, det va inge duggregn precis...å me vårat plåt tak...det lät verkligen som om det höll på å piska sönder taket å fönstret! Haha.

Hopp..å uppe i Stockholm skare tydligen va bra me snö.... :/

Jädra 08:or...Annars då?


Här händer inte mycket... Har suttit å målat tavla efter tavla för ja blir inte nöjd.... Skissade motivet me bläck på papper... Jag=super nöjd!
Men det går då verkligen inte å få de som ja vill me målarfärger...ghhh.


 

  

Å ja har ju redan pratat om vädret nu så då kan jag lika gärna också säga att jag är lite smått stressad som typ resten av Sveriges befolkning över att inte ha köpt många julklappar alls. Skulle faktiskt vara trevligt att ha en jul utan julklappar, å bara umgås å slänga i sig en jäkla massa go mat istället! Låter som en 10 poängare de!


Ska nog gå å kramas me kudden min...den får duga tills älsklingen kommer senare i veckan :)


       
E faktiskt rätt(jäkligt) nöjd me de här bilderna som ja tatt... Haha underbart med en bra kamera, så man knappt behöver anstränga sig! :D

Natti Natti!

 
ANNONS
 
GABBY

GABBY

14 januari 2012 21:15

Hej, jag har inte haft min blogg i mer än tre veckor och har kämpat med den i timmar varje dag, så om du bara ville ta en minut till att kika in den och läsa om hur jag driver med mig själv, min vardag, målar fram olika händelser och skriver mycket om musik skulle du verkligen göra mig jätteglad! Och kanske lämna någon kommentar? Ha det så fint :)

http://gabby.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se