What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 december 2011

Snowstorm- Jul

Av Mia - 22 december 2011 00:08

Någon gång vill jag testa att fira jul utan julklappar...bara för att!

Det har blitt nån sorts spendera-pengar hysteri... Julen ska ju va lugnets och fridens dag.....sa Fabian från Siba reklamen!


Jag är kalas trött! Verkligen galet trött! Det känns som om det är små pebbles i mina ögon!

Men ändå så har ja inte lust att sova! Å ja vet, att imorrn morgon så kommer sova vara det enda på hela jorden som jag har lust med.

KNEPIGT!


Ähhhhh.....Snart e man uppsagd så då kan ja sova hur möe ja vill...haha, eller förresten, det kan jag nu för tin också...Nä, ett heltids jobb vore att föredra va!

Nån som läser detta å känner nån som känner nån som kan fixa mig ett sånt jobb kommer att bli uppskattad! Jag kan nämna ert namn här i min blogg med tusentals läsare varje dag, så kan denna personen bli lite småkänd den me!

Haha .. :P


Nä ska ta mig i kragen å sova nu!


Ska hålla tummarna för lite snö imorrn!...eller ja, på julafton åtminstone! =)


Tjipp!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se