What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 december 2011

Tisdag

Av Mia - 27 december 2011 20:53

Sitter å smålyssnar på brorsans å farsans samtal om pengar...höhöh.

Nä inget speciellt som sägs, förutom att Nordea strular igen :P

Idag har Roman å jag vart på stan! Kikat på lite krimskrams som man har på fingrarna :-))))


Käkade även pizza på stan! Åååååhh så god pizza! Har längtat och suktat efter just en sån här god pizza ända sen vi kom hem från Australien! Varenda pizzeria vi besökt hittils har bara levererat blask, jämfört la perfect pizza ;P Å idag fick jag den! Haha. Lycka.
Sen så åkte Roman tillbaks till Skåneland å jag gick till Biblan för att fördriva tiden...skulle nämligen träffa Castro, som jobbade...å hon fick jobba över... så jag promenerade längs Nissan, promenerade lite mer... kallt va de också! Sen bestämde vi att det nog skulle bli bättre om vi ses imörrn istället :P Men gud va frusen ja vaaaa!!!
Fast ja vart på bättre humör när ett äldre par, som gått bakom mig ett tag, gick om mig och liksom slängde ur sig på vägen att de gått och studerat mitt hår, för det va tydligen väldigt fint! Egoboost, ja tack!


Ska ta å gå ner till vardagsrummet å umgås med farmor som e på besök! :D
Har vart super mysigt å ha henne här nere, det händer ju inte så ofta.
Synd att hon åker hem till Uddevalla imorrn  :/


Herrå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se