What a Twist

Direktlänk till inlägg 10 januari 2012

Mango Juice

Av Mia - 10 januari 2012 22:54

Om vi bortser från att jag som vanligt är hungrig och trött när jag skriver här, så har jag precis pluggat! That's right!

Har äntligen satt igång me att fixa mina betyg så ja kan få mig en examen inom Hållbar Turismutveckling! Tjuhuuu!

Egentligen äre inte så mycket krångel, det är inga super duper mega inveklade uppgifter...något tråkiga kanske.. men inte alltför svåra!

Så kanske kan fixa det mesta den här terminen? Hmm? Jag säger det mesta för jag vet inte när jag får möjlighet till att göra tentorna... :P Ouuff...joo, marknadsföringstentan ser jag inte fram emot... DEN är krånglig. Om det nu är samma lärare jag hade då som har det ämnet nu. Får hoppas på någon mildare :P


Jahaaapp...det var det det!


Jul å nyår var suveräna förresten! Firade nyår i Landskrona...värsta vilda västern vid tolvslaget på torget. Raketer som flög åt alla håll, mot folk, mot väggar, mot marken och till och med mot luften!

Körde bil i Landskrona för första gången också :D
Sen har jag lekt med både Natty och Sofie...även Roman då såklart :P Natty har lärt mig att göra ytterligare en sjukt god asiatisk maträtt! Springrolls!

Vad hände mer då förra veckan...jo! Romans dator pajjade, det första han säger är "Vad har du gjort nu????" Haha...typiskt. Sen började knapparna falla ur på hans mobil och lite annat som bara antyder till att han behöver skaffa sig en ny...Hmm, mitt i natten så vaknar vi av en jääääävla smäll(eller explosion som yrvakna jag trodde att det var) under sängen...jahopp...då lossnade träplankorna undertill... Så om vi skulle vinna någon miljon eller så..så tänker jag lägga fram förslaget om en hästens säng, nu när han ändå behöver en ny :P


Imorrn ska jag till arbetsförmedlingen också. Blä. Drar mig för att gå dit. De e ju inte ens bra på det de jobbar med. Tredje gången nu som de ber mig ta med mina betyg och andra intyg. Får se om de kommer vilja se dem den här gången också? Hehe.


Nu börjar hungern ta över...tänk om kylskåpet kunda stråla upp en färdigjord macka hit till rummet. Så jävla uppskattat det hade varit!

Ciao! 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se