What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 januari 2012

Jag kan bokstavera till trött om ni vill?!

Av Mia - 13 januari 2012 23:48

T-R-Ö-T-T


Fast jag vill inte lägga mig...jag vågar inte faktiskt! Inte efter natten till idag! Vaknade nämligen tjugo i fyra på natten, och var skit rädd. Inte pigg, hungrig, pinkig, törstig...utan rädd.

Nu kommer jag inte ihåg om jag drömde något som gjort att jag var rädd... Men under de långa 40-45 minutrarna som jag var vaken var jag bombsäker på att det stod någon i rummet. Ja, tanken av att jag bara inbillade mig har slagit mig, och det är det jag vill tro på. Men jag har en känsla, super stark känsla, av att det inte var inbillning. Jag kunde inte se något/någon även fast jag tände lampan. Men det kändes som om nåogn stod där nästan framför sängen och ja...iaktog mig? Eller bara var där? Hmm....Typiskt, nu har jag skrämt upp mig själv igen haha.


Resten av la familia har sett sista delen av Harry Potter The Deathly Hallows idag. Bra att de passade på när jag var hos Emilia å Rasmus å glodde på film och bevisade för oss själva att man kan ta sinnesjukt roliga bilder och nästan kissa på sig av skratt utan att dricka alkohol! ;D Men tillbaks till Harry Potter ämnet! Det kliar i fingrarna på mig för jag vill se filmeeeen! Men har tvingat mig själv att vänta tills efter jag läst boken haha...Jaja, ingen annan än jag själv som lider... 

Så nu måste det fan vara värt det också!

  


På tal om film och sånt! Game of Thrones säsong 2 kommer ut den 1 April! Booojaaah!


Ska jag ta och lägga mig nu? Eller? Julstjärnan i fönstret släcks om 30 minuter....faan, inte alls press på att somna innan dess eller??Hejs!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se