What a Twist

Direktlänk till inlägg 19 januari 2012

OMG!!!!!!!!!

Av Mia - 19 januari 2012 00:45

Så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt!!!!

Läste precis klart Harry Potter bok nr 7!!!

Jag vill ha MER!!! Nu!!!

Så jäkla underbart bra! Suttit och läst hela dagarna ända till två på nätterna sen jag lånade boken för två dagar sen haha.... Nu önskar jag att jag dragit ut mer på det... Att jag aldrig lär mig :P


För övrigt så har jag snokat på fb och tittat på folk jag gått i skola med när jag var mindre, som faktiskt gör sånt de älskar!! Som modeller, smyckestillverkning och annat! Blir så peppad av att se och läsa vad de gör, så nu tänker jag att fan, jag ska också!

Ska bara planera ut i vilken ordning jag ska göra allt haha! Först blire iaf att hitta jobb och sen ut å resa igen! Sen studera...men till vad? Nu börjar jag även fundera seriöst på yoga instruktör...så frågan är ju då: Hud & Spa Terapeut först...eller Yoga instruktör?

Hmm...Nu när jag skrev det här i inlägget blev det uppenbart för mig att jag utbildar mig till Terapeut först...hehe..Se! Det är därför man skriver blogg! Problem blir lösta!


Så nu när det var avklarat så ska jag nog ta å sova! Har ju faktiskt ingen bok som kan hålla mig uppe hela natten nu längre va!

Gonatt på er! Sov så gott!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se