What a Twist

Direktlänk till inlägg 19 januari 2012

Frulle da lull

Av Mia - 19 januari 2012 09:49

Gomorron!

Underbar dag det är idag!

Jag har alltid tyckt om regn och blåst, därför så bor jag kvar här.. Vill inte alls flytta!


Idag ska jag iaf ha världens allra bästaste frukost! Var på Ica Maxi igår å köpte Mannagrynsgröt, Ka-Tjing!

Sen köpte jag även chokladpudding och vispad grädde, så jäkla gott. Fast jag ska inte äta det till frukost då....chokladpudding asså.


Ska till flygstaden idag och söka jobb, igen... Kuligt om jag skulle få jobb där nånstans igen! Haha... nära i alla fall!


Kanske ska lämna tillbaks Harry Potter idag också..om jag orkar.

Haha, kom och tänka på när jag var på biblan å låna boken..

Gick ca 10 varv runt Fantasy hyllan i Söndrums bibliotek på jakt efter sista boken, bibliotikarien kom fram och frågade om jag ville ha hjälp, så jag frågade om boken. "Men..den är ju på BARN avdelningen!" Utbrister hon ...Okej, point taken... haha.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se