What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 januari 2012

Hm

Av Mia - 30 januari 2012 22:12

Det var inte så populärt med dagens måltider,

Frukost Rostat bröd med apelsinmarmelad

Lunch M&Ms och rostat bröd med apelsinmarmelad

Mellanmål Lite mer choklad

Middag  Ugnspankaka

Efterrätt Marabou choklad


Haha, jag mår skit just nu, kan jag säga!!   


Så, hur mår ni då?


Köpte olje kritor idag, istället för pastell kritor.... lite roligt å leka med dem too be honest!


Har varit på arbetsintervju idag förresten! Till tjänsten som personlig assistent!

Hoppas att jag får jobbet!

Hade varit trevligt med en inkomst igen :-)


Imorrn äre plugg och röjardag, basta.


Saknar min älskling, spenderade helgen i Landskrona. Vi såg Mission Impossible på Royal i Malmö med lite gott folk, faktiskt riktigt sevärd! Gick till nån bar på Entré efteråt å tog lite drinkar! Eller för mig blev de cider....åååhh va ott de va, har inte druckit cider sen i somras!


Nää nu ska jag ta å lägga mig, mår verkligen inte bra asså :P Haha.

Natti natt!


   Iphone glädje Haha. Äshh ska försöka att ta me min kamera nästa gång så man slipper ta alla bilder med mobilen :p Är verkligen skit dålig på att komma ihåg att använda kameran :P Eller ens att ta me den... haha.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se