What a Twist

Direktlänk till inlägg 2 februari 2012

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka detta??

Av Mia - 2 februari 2012 20:04

Läste precis lite i Egoinas blogg...i ett inlägg stod det hur jag ska få reda på hur mitt sexliv kommer att bli 2012.

Instruktionerna är att man ska ta närmsta bok och slå upp s.45, den första meningen på sidan beskriver hur sexlivet kommer bli detta år. Va bara tvungen att testa!

Haha...så svaret är "Kraftig rovfågelnäbb krökt i spetsen för att slita upp kött"..... Hahah....vad ska ja göra av detta?? Roman får nog passa sig i år :PHar köp leksaker till mig själv idag! Det vart ett skissblock och några tavlor att måla på! Pappa har beställt tre tavlor av mig, han har tänkt att hänga upp dem vid trappan.... Frågan är om han fortfarande kommer vilja det när dom e färdiga :P


Annars har dagen vart en rejäl lökar dag! TV häng och mathandlande på Willys! Jajjemen!

Men imorrn ska jag få smaka på det verkliga livet igen! Var på arbetsintervju i måndes, för en personlig assistent tjänst, de ringde upp mig och imorrn ska jag träffa dem igen! Ska även till biblan, och boka in en tid hos The Studio! Spännande!


Hoppas att jag får börja jobba redan nästa vecka :-)))))


Lite rulltårta kanske??

Bakade igår!

Spenderade faktiskt nästan hela dagen i köket igår! Bakning, matlagning, städning..ja you name it :P


Nää nu börjar det bli mer och mer tråkigt tjatter här....dags att dra sig tillbaks!

Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se