What a Twist

Direktlänk till inlägg 6 februari 2012

Söndag-Måndag

Av Mia - 6 februari 2012 00:10

Asså, jag loggade in här på bloggen för två timmar sen...tänkte skriva om min dag och lägga upp någon bild på sånt jag skissat i mitt nya block(för en gångs skull fullföljer jag det sjag skrivit i tidigare inlägg! Jäääj) hehe... Så då var det ju bara att ta någon bild på det ja skapat! Lättare sagt än gjort haha.


Kan ju knappt någonting alls om min egna kamera, så i två timmar har jag suttit och pillat och experimenterat! Super kul! Lyckades även ta en någorlunda skaplig bild på min nya frilla!

Mamma var så rar och bjöd mig på en klippning! :) Så nu har mor och dotter super fräscht hår! ;)

En 2 liters schampoo flaska och en hårolja råkade följa med oss hem också...Så ni vet.


Nä nu slänger ja upp bilderna så jag kan få gå och lägga mig nån gång..   


  Har inte haft rakt hår på säkert två år! Kooonstiiigt, Men ja tror ja gillar't! 

 Ok, inte från skissblocket men jag blev nöjd me denna så nu vill ja skryta lite :P

               

The Skissblock!


Så, enjoy, ni alla typ 5 st läsare! Haha.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se