What a Twist

Direktlänk till inlägg 16 februari 2012

Check

Av Mia - 16 februari 2012 18:48

Tjena!

Hure läget?

Här äre okej, har gått å blitt lite småsjuk...blä. Var tvungen att sjukanmäla mig imorse, skulle nämligen haft min andra bredvidgång på mitt nya jobb som personlig assistent!

Började igår! Gick rätt bra tyckte jag, för att vara första gången :)


Imorrn kommer förhopningsvis min älskling hit :) Saknar han! Har inte setts på typ 3 veckor! Å mamma kommer hem från Stockholm också! Sen på Lördag ska vi köra upp henne till flygplatsen i Gbg så hon kan åka till Afrika! Så spännande! Är lite avundsjuk på henne ;p

Efter vi släppt av henne åker vi upp till Uddevalla till Farmor för att käka våfflor =D


Förra helgen var ja hos Linnéa uppe i Göteborg! Så jäkla trevligt det var! På fredan tog vi det bara lugnt å lagade mat och kikade på en film, ciderhusets regler tror jag den heter..riktigt söt! :) Sen på lördan blev det lite shopping å fik, å på kvällen kom det lite folk å vi spelade spel, drack vin å käkade varma mackor, herregud va roligt det var, haha, har inte skrattat så jäkla mycket på länge som under den kvällen! De måste man göra om, ja tack! :P


Har tagit en massa fina natur bilder som jag inte får glömma å lägga upp här på bloggen! Men jag orkar inte föra över dem till datorn nu hehe...så vi får se om mitt kära fisk minne kommer svika mig eller inte ;p 


Ne, hare gött !


Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se