What a Twist

Direktlänk till inlägg 6 mars 2012

It's pretty here in La ;)

Av Mia - 6 mars 2012 14:43

Åhh....blir alltid så inspirerad när jag läser andras bloggar, som handlar om deras egen konst! Hittade precis till den här bloggen:

http://marianordvall.blogg.se/category/allmant.html 


Satan i gatan vad duktig hon är! Å nu så har jag suttit på highlights.nu och kikat på material jag vill köpa hem....lite torrt att allt jag vill köpa hem kostar runt 1500 kr haha.

Så nu ska jag börja rita! Måste hoppa i duschen innan Roman kommer hem också....annars får jag nog inge kramar av han inte :P


Idag ska jag köra tillbaks upp till Halmstad! Thats right...köra...som i köra bil :D Hihi


Var spännande att köra ner hit från Halmstad, det va en trafikolycka, med minst 4 personbilar inblandade å lite köbildning, 3 brandbilar och några räddningstjänst fordon...riktig action! :O

Ett tips värt att tänka på; Lyssna inte på förhög musik i bilen så man kan ha en chans att höra om det dyker upp  uttryckningsfordon bakom än :O


Japp...


Nää..det blir en choklad muffins innan jag tar mig an duschen hörni!


Ses!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se