What a Twist

Direktlänk till inlägg 15 mars 2012

Främmande män i huset, Torsdag 2012-03-15

Av Mia - 15 mars 2012 09:52

Ååååhhh, ja är sååå jäkla hungrig!!

Köket är ockuperat av några främmande män som ska fixa nya köksluckor till oss. Jätte trevligt! Men, jag är hungrig.  Allt som fanns i skåpen finns nu på köksbordet, golvet i köket och golvet i vardagsrummet....hur mycket hade vi egentligen i de gamla skåpen??! Jaja, min poäng är, att ja kommer fan inte åt att göra frukost...och dom ska vara här till ett, halv två! :/ Måste ju käka nått innan jag svimmar haha. Seriöst.


Funderar på att ta bilen till willys och handla...Eller om man kanske borde ta och försöka gräva fram en skål så jag åtminstone kan få i mig lite filmjölk... Då kan jag ju faktiskt överleva! Förhopningsvis! Trist bara att jag börjar jobba kl. tre....kommer ju inte kunna ta de lugnt me nå lunch heller...


Skulle egentligen vaknat nu också, men nån utav de här herrarna har en fenomenalt hög röst, så för en och en halv timma sen vaknade jag, irriterad och hungrig.


Borde nog göra något åt saken nu.


Hejsvejs

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se