What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 mars 2012

Städning mot sushi? Är man en bra flickvän eller whaa?!

Av Mia - 26 mars 2012 14:44

Oh yes, här har man stortstädat pojkvännens lägenhet! Nu kan han inte säga nej till Sushi :D Ett förhållande handlar ju om att ge och ta :)


Annars har dagen här i Landskrona bestått utav att prata i telefon med akutrekryterare från jobbet, så ska jobba natt nu på Lördag och dagsskift på Tisdag nästa vecka =) Pengar pengar! Har garvat ihjäl mig åt nån rolig sida på fb också, haha, grannarna måste tro att man instabil eller nått. Här sitter man själv liksom.

MEN! Det allra viktigaste som hänt idag är nog änna att jag införskaffat mig ett Actic medlemskap! Wuhäj! Kommer dock ta två till tre veckor innan jag kan börja använda mig utav det...Köpte det på groupon nämligen, lite billigare än orginalpriset.


Köpte mig två böcker i förrgår förresten! En hälsobok och en om aromaterapi, måste säga att jag är fast. Har inga som helst tvivel nu om att det är Hud & Spa terapeut jag vill bli. Så när jag inte pratat i telefon, skrattat eller köpt actic medlemskap så har jag faktiskt läst i aromaterapi boken! Hehe och älsklingen får bli mitt testobjekt  


Kanske nån rolig bild kanske?


      Hahah älskar den här humorn!


Tack å hej!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se