What a Twist

Direktlänk till inlägg 31 mars 2012

Tagga tagga Utgång!

Av Mia - 31 mars 2012 12:34

Haha närå... Ska däremot jobba 18,5 timme istället!

Så nu sitter jag å njuter av min Lördag genom att måla lite....har börjat komma igång me de tre tavlor pappa beställt av mig. Jag måste säga; i mitt huvud så ser tavlorna sket bra ut! Men det gör la alla idéer Höhö. Äh, om jag blir klar någon gång inom detta århundrade så kanske jag lägger upp lite bilder på resultatet :)Egentligen ville jag bara uppdatera bloggen lite snabbt, så tänkte återgå till skapandet, innan det är dags å jobba. Jag ser fram emot imorgon kl 9.30, då jag slutar...sen när jag kommer hem blire nog till å städa lite innan mamma kommer hem från Afrika =) Ska bli super kul att ha henne hemma igen! Balansen kommer åter att bli upprättat här hemma, inte lätt att vara ensam kvinna med två män här hemma :P


Ne, tjingeling då!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se