What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 april 2012

Handen i skålen den 25 April 2012.

Av Mia - 25 april 2012 13:30

Jaha, här sitter jag. Med ena handen i en skål med olivolja, andra handen på tagnentbordet...Så hur mår ni idag?


Jag sitter och ansöker till olika utbildningar..ska strax slänga iväg ett mail som förhoppningsvis kommer resultera i lite fakta kring tofta- och torvsjön, så jag kan skriva klart svaren till mina kompletteringsfrågor! Spännande...

Jaja,får jag gjort dom frågorna och läraren godkänner dem så kommer jag behöver jag bara ytterligare 2 poäng för att få ansöka till studiemedel, vilket senare kommer leda till utbildning och jobb! Wuäääjj!


Ska försöka flytta ner till min älskling i skåneland till hösten! Hoppas hoppas! Språket är inget bekymmer...kan ju redan i princip förstå skånska...vissa säger att jag till och med pratar skånska ibland...omg.


Hmm..


Jaha... på fredag kommer lönen...då ska jag köpa sushi! Har vart sugen på sushi jätte länge nu, å att Johnny å Natty köpt en hund som de döpt till sushi har ju inte underlättat heller haha. Ska beställa två fina badlakan från ellos.se också...resten av pengarna ska jag försöka spara :P


Undrar om Mikael vill med till Ica...måste köpa tamponger... Skulle vilja ansöka om medlemskap hos Ica Banken också, Nordea är ju inte direkt solsken och blommor haha.


Förresten! Vill ni att jag ska lägga upp en bild?? (Varför säger jag ni....det låter som om det är as många som läser min blogg haha..som om!)


Lägger upp en bild ändå!

Eller kanske några fler!

:D

Okej, kanske ska varna er, det är typ bara naturbilder. Har nämligen upptäckt mitt intresse för blommor och trädgårdsarbete...Spendera i princip varje ledig stund jag hade med att rensa ogräs när jag var på stugan under påskhelgen hehe.

Så enjoy!

     

 Landskrona

Halmstad  


Haaj!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se