What a Twist

Direktlänk till inlägg 26 april 2012

10 ägg

Av Mia - 26 april 2012 15:53

Oh-ooh...såg precis en äggkartong i kylen, med en jäkla massa ägg som går ut idag. Så gissa vad vi ska käka till middag idag? Ärtsopppa och pankakor...jääkla massa pankakor haha. Sen måste man ju baka kladdkaka också!

Å ja som tränat idag :D


Köpte ju ett 6månaders medlemskap hos Actic här i Halmstad, som funkar både i centrum å ute i flygstaden, så i tisdes  å idag spenderade jag lite kvalitetstid på gymmet ute i flygstaden! Super fräsht ställe, I really like it! De har väldigt trevliga bilder på nakna män i kvinnornas omkldningsrum , high five liksom! Höhö.

Imorrn morgon ska jag testa på deras yoga dessutom! Bra start på dagen innan det bär av mot jobbet! :D


Idag ska jag nog ta å måla lite... Är så kämpigt å komma igång bara...skit kul när man väl har börjat...men det är ju just att börja, haha precis som med träningen.


Ohh herreguud!! Fick precis en uppenbarelse!! Haha. Låter sjukt, men vad ska man kalla de???

Nu vet jag hur jag ska måla en av mina tavlor :D Motiv: Leopard. Har bara skissat själva katten på tavlan än så länge...och sen har den bara fått va för jag har inte vetat hur jag ska fortsätta...men nu...nu jäklar! Varma färger ska de va, orange, gult, rött, grönt, brunt och svart. Säger er mycket va? ;)


Måste sätta igång nu innan pappa kommer hem! Ska nämligen promenixa bort till ica och handla mjölk samt hämta ut två böcker jag beställt :)


Förresten! Idag blev det en tillökning i släkten! Min kära kusin fick en liten prinsessa  :)


Ha de fint gott folk!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se