What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 juni 2012

Wueeeej Club Monday dårå!

Av Mia - 25 juni 2012 19:57

ARG!

Skrev värsta inlägget och sidan uppdateras för att ett "problem uppstod så windows fick stänga ner och starta upp fliken igen" . Jag säger en massa svårdåmar nu ska ni veta haha.


Berättade iaf att jag sprungit runt som en höna här i huset å sjungit och dansat till housemusik to get in the mood, provat kläder, sminkat mig, dansat i klackar för å se om ja kommer palla ha dom ikväll...lär nog bli mina converse höhö, och ja...sånt där trams :D


Musiken funkade i jallafall! Är värkligen på humör nu! Så Jädra anamma ifall Emilia inte vill sticka till Club Monday ikväll. MEN, hon kommer ut hit nu..sååå min energi kanske smittar av sig? ;D Peppar peppar nu va!


Fick ett vykort av mami idag! Blev jätte glad! Hon önskade mig en trevlig midsommar (Va ju helt själv haha), så det var gulligt! =D


Nää ska äta upp min midsommar mat nu! Eller aah...prinskorv, gräddfil och cider kan la klassas som sån mat, vet inte, men fullkornspasta och frysgrönsaker kanske inte riktigt faller under samma rubrik ? Höhöh


Ha de gött folket!

Ciaoooooo


Ps. Fullkorns pasta och gräddfil  va inte så nån underbar blandning...så ni vet. Ett tips ba, Ds

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se