What a Twist

Direktlänk till inlägg 24 juli 2012

Nej, ingen rubrik.

Av Mia - 24 juli 2012 22:55

Åhhh vilket underbart väder det har vart idag!!!

Skit bra bakisväder haha. Blev måndagsklubben igår med Emilia och Rasmus. Stört kul va det och som pricken över i:et; skit bra musik! Inte ofta jag ställer mig och dansar med stängda ögon och bara glömmer bort omgivningen haha. Nä, lyckat, riktigt lyckat.

Men för att komma tillbaks till idag, så va de lite synd att jag va så sleten å trött att jag inte orkade ta mig ut till Tylösand, utan stannade här hemma och sov i trädgården heheh. Men inte helt fel det heller ;)

Blev lite parkhäng och kubbspel nu under kvällen. De vart grillning och lite dricka för de andra, men själv hade man redan käkat och så körde jag bil, så en glass och lite cola fick duga istället :) 

Påtal om mat! Har testat en ny grej! Skulle göra äppelkaka och kom å tänka på nått pappa nämnt för några veckor sen... att det är super gott med mjukpepparkaks smet med äppelskivor i....och det är super gott! :D Fast jag tänker på julafton när jag äter det haha.


Gud, det känns som att det hänt en hel del nu! Va på Afterbeach i Lördes, Du och Jag spelade. Fantastiskt bra! I Söndes åkte mamma, Mikael och jag upp till Uddevalla med ett litet stopp i Gbg på vägen dit. En kompis till mamma hade kommit till Sverige ifrån Johannesburg så det vart lite fika och så med henne innan vi fortsatte till släktkalaset i U-a. Så mysigt att träffa släktingarna igen! :) Och min kusins småbarn är så otroligt gulliga! Nej nu längtar jag tills nästa gång! :D

Har nog hänt lite mer grejer, är så seg i skallen så nu orkar jag inte anstränga minnet någe mer haha. Aja, snart äre v.32 Längtar big time.

Dricka vin med bästaste grannen och plocka svamp. Ska försöka komma igång med träningen också, springer bara en gång i veckan nu, och knappt det. Crap. Fast då måste jag träna, när jag är på stugan alltså. Måste på något sätt kompensera upp all fika mina kära mor- och farföräldrar kommer vilja trycka i mig haha.


Lust att resa iväg. Österrike? Italien? Frankrike? USA? Asien? New Zealand? Norge? Grönland?! Stor Brittanien? Ge mig pengar!!! :D


Oj, nej nu måste jag verkligen sova! :S

Ska jobba imorgon, 08:00 - 20:00. Ska dock vara övertalig, alltså sitta på Socialförvaltningens kontor och vänta ut tiden och hoppas att jag kanske får något uppdrag att åka ut på. Annars blire ju lite trist att sitta i tolv timmar och stirra in i väggen haha. Får inte glömma att ta med datorn bara, så jag kan titta på lite Vampire Diaries avsnitt ;)


Okej! Godnatt!

Vi hörs!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se