What a Twist

Direktlänk till inlägg 31 juli 2012

Nyponte

Av Mia - 31 juli 2012 11:25

Nyponte, havregrynsgröt med ekologisk äppelmos, fullkornsbröd med kalkonskinka och gurka.

The Perfect Breakfust!


Ska betala min hyra och en räkning(Gött med så lite utgifter per månad haha!) så fort jag hittar min bankdosa... vart tusan den kan ha tagit vägen?!

Boka besiktning ska också göras... (Tack mamma, för att du ger mig sånt ansvar;) 


Är förövrigt i Landskrona hos min älskling! Saknat han så mycket under hela sommaren! Har ju knappt setts eftersom vi båda jobbat hela tiden. Nu blir det en sista träff innan några veckor borta ifrån varandra igen. Nu på måndag nästa vecka sticker jag ju till stugan...eller vänta nu! Det blir ju eventuellt dop om två helger, då får vi ju ses! Wiii! :D

Men efter det så blire jobb en vecka, sen upp till Vindelns Folkhögskola en vecka, jobba i typ en halv vecka...SEN är det September!! Då har Roman ledigt, och jag har inte accepterat några pass under hela månaden. Ska bli göööött! Så en Riga resa är inplanerad! Flyg och hotell är redan bokat! :)


Oh! Har köpt en ny mobil! Äntligen! Haha dock ingen smartphone...vart en Nokia 100. Får duga till Oktober när windows 8 kommer ut. Då blire förhoppningsvis nått lite mer hightech :) Men den jag köpt nu får faktiskt väldigt mycket plus poäng! Behöver laddas en gång i veckan ungefär...sååå, kanske ska hålla mig till denna ? 200 kr. Inte så farligt :)


Har ändrat lite i mina framtidsplaner förresten! Så som planen är nu så ska jag nog söka till en Dietist utbildning i antingen Göteborg eller i Lund, för att om några år bli Hud och Spa Terapeut. Det känns på något sätt lite mer seriöst och mer säkert? Mycket tack vare mamma som kommit med idéer och tankar om vad som kanske skulle kunna bli bra.


Ska fixa lite Vampire Diaries avsnitt nu! Så sjuukt jäkla spännande! Innan jag började se serien tänkte jag mer eller mindre att den måste vara enormt löjligt, haha och nu är jag fast.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se