What a Twist

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2012

There's no antidote

Av Mia - 21 augusti 2012 14:14

Tjenixen!

Sitter vid Romans dator nu! Är ju ledig hela den här veckan så passade på å följa med älsklingen till Landskrona efter mitt kusinsbarns namngivning i Söndes. Var super mysigt! Vi åkte upp till stugan i Lördes då det är närmare till Uddevalla där "dopet" skulle va, så det har varit en massa åkandes fram och tillbak. Men det var det värt! Det har ju vart så otroligt varmt de senaste dagarna så efter vi kommit fram till stugan i Lördes grillade vi och käkade utomhus med levande ljus. Har en hel del bilder på mamma och pappas kameror så när jag fått fatt i dom kan jag kanske slänga upp en eller två bilder här. Haha, vet exakt vilka också. Pappa bör känna sig glad att han inte har facebook, så jäääkla många videoklipp och bilder det finns på han. Haha inte klokt.


Igår var också jätte mysigt! Roman och jag åkte till Saxtorp med Natty och Johnny och käkade hemmagjorda vårrullar samt drack smirnoff ice. Inte alls dumt!! ;) Vi tände en brasa och sjääälvklart råkade alla fyra på något konstigt sätt ramla i vattnet haha. Natty och Jag med kläderna på, medans underligt nog lyckades Roman och Johnny få av sig nästan alla kläder innan de ramlade i. Hm... dat is weird. :P


Åhh varför kan det inte va så här gött ute hela sommaren!!??

Fast den här sommarn har varit jäkligt trevlig måste jag säga! Känns som om dom bara blir bättre ooch bättre! :)

Oj! Roman slutar snart! Han ska få rasta mig, som suttit inne hela dagen och dregglat över fina möbler och inredningsartiklar höhö. Så vi sticker till Center Syd när han kommit hem! Ohh Yeaah! Hahah älskar det uttrycket ända sen jag såg Despicable Me!

Speaking of which....den ska vi nog se ikväll om jag får bestämma hihi :DBjussar på fyra bilder från Tivoli, Köpenhamn!

"Jaa du kan väl få sitta i musslan dåå!"  


Roman ba:  Va gör du??     HahaHaha Ja..bara titta på bilden. Helt klockren.


Nää man fick inte fota egentligen. Men det gjorde vi ändå :D 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se