What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2012

Haha åhh vad har jag gett mig in på!?

Av Mia - 29 augusti 2012 23:27

Hängde med Emilia tidigare idag till nån träningsbutik, hon skulle köpa tandskydd och titta på skrevskydd...slutade med att jag gick med på att börja Krav Maga med henne! Hade först tänkt skippa, med tanke alla andra planer jag har för den här terminen, även fast jag har varit skit sugen ända sen i måndes. Men vafan, allt löser sig! Måste ju leva lite ;) Haha. Jaja nu äntligen får jag ju som jag vill iaf! Att få börja med självförsvar. Bara yoga som fattas, sen hade min träning varit komplett höhö.

Har alltid tyckt att det skulle vara häftigt å träna något som Krav Maga, men aldrig tänkt att jag faktiskt kommer göra'tt! Riktigt cooooooooooooooolt. Alla dumma människor där ute: Be ware! Bara säger.. :D


Annars då? Imorrn är jag leeeeediiiiig! Ska sova gott inatt, sen ta mig ut och springa lite, kanske till stan och titta på lite prylar. Och måla! Måla måste jag göra! Har ju några tavlor på beställning nu! Hihi, jag kan alltså kalla mig för konstnär nu ;D Konstnären Maria.

Wow. Vilken maffig känsla över den meningen. Så, nu borde vi alla ta en stund för oss själva och andas djupt samtidigt som vi tar in budskapet av detta. Jag är en konstnär. Awesome ;)

Haha och jag är trött.

Nej men jag ska testa lite nya färger jag fått! Romans mamma hittade ett sett med akvarell färger från ja, 60-talet?, på en loppis (om jag minns rätt! :)) Så det är ju lite annorlunda färger än det man köper idagens läge. Spännande! :D


Oj, kanske ska lägga sig då...om man ska springa lite imorrn! Om kroppen tillåter dvs! Har träningsvärk på ställen jag inte visste jag hade muskler! Underbar känsla.


Gonatt!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se