What a Twist

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

Riga -> Sverige

Av Mia - 14 september 2012 23:31

Åhhh va kallt det är här i huset!

Vi kom tillbaks från Riga i onsdags, så idag åkte jag till Halmstad. Blir jobb imorrn och övermorrn! (Blä)

Men har iaf tänt lite mysiga ljus här och där i mitt rum, i hopp om att det ska bli lite varmare...men asså, det händer inget. Det är som om den varma luften försvinner ut i universum! :(

Det doftar lite vanilj iallafall!


Näää, jag ska sova nu.

Trodde att jag skulle orka skriva mer men, näe! Så istället blir det någon bild eller två!...Eller tre!


Ps. Vill tillbaks till mitt hjärta och sova i våran säng! Mitt hjärta och jag på utflykt i Sigulda :D
 

:)

Jag fick världens finaste ros av baby :D


- Blommor e super billigt i Riga! Och det säljs hundratals utav dem överallt, fina buketter, enstaka blommor, tusen olika sorter! Och billigt, billigt, billigt. Och så kom vi tillbaks till Landskrona och såg ett blomsterstånd med små fattiga blomkrukor med små knoppar på. That was it. Haha.

  


Godnatt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se