What a Twist

Direktlänk till inlägg 16 september 2012

och så ännu ett i-landsproblem :D

Av Mia - 16 september 2012 18:07

Dagens i-landsfråga: Varför har 30 bussen slutat gå varje kvart?!

Börjar jobba kl. 21.00, tänkte ta bussen tjugo i så jag är framme nästan prick nio. Men nehe, nu går bussen en gång i timmen. Så jag får ta bussen tjugo över åtta istället, och sen sitta och vänta i tjugo minuter innan jag börjar. Får nog gå jäääävligt sakta från busshållplatsen till arbetsplatsen.

Men jag är inte bitter!

Lever efter attraktionskraftens livsstil nu! Alla känslor som vi sänder ut, positiva som negativa, kommer tillbaks till en. Precis som med gravitationslagen; kastar man en boll upp i luften så kommer den tillslut ner till dig igen. Läste den beskrivningen i en tidning höhö:p

Så det gäller att va positiv :D


Annars så händer inget intressant hos mig just nu... lite små nervös inför mitt första riktiga pass med Krav Maga imorgon! Har nästan målat klart en till kladdtavla med vattenfärger.

Faktiskt lite fin om jag får säga det själv :D Bild lär nog komma när den e färdig.


Ska ta å måla lite till nu bara för det! Vill ta vara på tiden innan jag börjar jobba xDJuste, fasen...måste köpa skrevskydd och skor imorrn samt ringa Vindelns folkhögskola....ska be om ersättning för min tågbiljett. Kostade ändå 2000 spenn, non refundable, och sen i några veckor efter de skrivit på mail att kursen jag ville gå blir av och att jag köpt biljett, så får man ett nytt mail där de säger att kursen är inställd.

Så nu måste jag tusan ringa dem, eftersom de slutat svara på mina mail haha :P

Inte bitter! :P

Bollen kommer tillbaka... inte bitter! ^^Ciao!


 

Roman som smygfotade mig vid en uteservering i Riga

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se