What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 september 2012

Rått

Av Mia - 25 september 2012 20:14

Regnet smattrar mot vårat plåttak. Det är kallt här i huset. Jag ska jobba natt. Jag vill inte jobba. Ikväll är en sån kväll man bara vill va hemma och kura ihop sig under täcket. Hoppas på fint väder imorrn! Har inte vågat glo på väderlesrapporten :P


Har varit trött hele dagen idag! Tränade Krav Maga igår, tog visserligen inte ut mig så mycket som jag brukar så jag stack till gymmet imorse med Emilia och tränade igen. Imorgon äre dags för veckans andra Krav Maga pass, hoppas att det blir mycket fys! Vill känna av en massa träningsvärk resten av veckan så man kan inbilla sig att man är vältränad haha.

Har börjat ta tag i pluggandet igen, får se hur långt det går denna gången innan det glider ut i sanden! Haha.

Fick dock ett mail (kunde ana en viss irritation ifrån personen som skrev mailet) ang. att min dator identitet kommer tas bort inom kort då jag inte längre studerar på Halmstad Högskola varpå jag bett dom låta mitt konto va kvar eftersom jag har några oavslutade kurser.

Mailet började såhär: "Hej. Du skrev i princip samma sak för ett år sedan! ..."


Haha, ooops. Så nu har jag hört av mig till en utav lärarna ang. kurslitteratur till en tenta som är i slutet av Oktober.

Peppar peppar!


Oj, nä nu ska jag göra mig i ordning för att sticka till jobbet!


Ha de gött!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se