What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

I say woooot

Av Mia - 27 september 2012 23:06

Kan knappt sätta mig ner!! Hahaha skulle behöva käpp!


Fyfan va gött me träningsvärk!

Faktiskt rätt gött me lite blåmärken och skrapsår här och var också! De e bevis på att man tränat ordentligt de!  :D

Har banne mig tränat varenda jäkla dag hittils den här veckan! Ska vila imorrn och på lördag, tror jag behöver det höhö.


Har vart på stan me Emilia idag! Skulle köpt mig ett paraply men grejen är såhär va, att vi e så jäkla sega och tjötar konstant så tiden bara flyger iväg, idag var inget undantag ^^... och vips så vare bara en halvtimma kvar tills hon skulle börja jobba. Så vart lunch från pasta vagnen, sen satt vi å filosoferade under ett träd på Stora Torg i några minuter haha. Men trevligt vare! Som vanligt! Hängde me henne till jobbet, de hade rea på alla ljus i butiken, så hmm jaaa...blev att jag köpte lite sånt, och en bakform! Äntligen har jag köpt en bakform!! Nu kan jag baka hemma hos älsklingen! Jippiiee! :D Haha va lycklig jag blev nu när jag tänkte på det... Är man lättroad så är man.

Har faktiskt städat idag! Damsög mitt rum...ska nog inte nämna hur många veckor sen jag damsög sist.  

Imorrn är det dags å fortsätta med städningen ,så nästa steg är att damtorka rummet...och resten av huset.    


Ähh går nog snabbt. Eller?


Ska nog käka kvällsmat nu!

Haaaaj på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se