What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 september 2012

Butterfly

Av Mia - 30 september 2012 16:40

Har inte ätit sen kl. 09.00 imorse, jag BÖR nog äta snart haha! Åhh, jag orkar inte göra mat! Har så dålig fantasi...

Nu när man är såhär jäkla hungrig så kör det ihop sig i skallen ännu mer. Tankekraft: Rotmos.

Gick upp så tidigt imorse för jag tänkt springa med några från Krav Maga gruppen på Galgberget men så skulle det börja regna enligt väderprognosen...så ja sket i det. Och när sista bussen hade gått för att kunna hinna dit i tid så va hände då? Jo då sprack himlen upp och solen tittade fram! Blev visserligen sket glad över det :P Men vart iaf inget springades för min del xD Ska försöka köpa mig lite mer ordentliga joggingkläder så man kan bege sig ut i typ vilket väder som helst!


Men istället för att ha varit ute och njutit av vädret har jag letat lägenheter i Landskrona och Helsingborg...finns ändå endel! Så då äre ju bara att sätta upp sig på kölistan då...lättare sagt än gjort när sidorna man anmäler sig på inte funkar? :@

Så jag har gett upp för dagen...haha måste tusan käka nu!! Kommer falla ihop annars :p


Sjukt att helgen i princip redan är förbi! Har dock varit jätte trevligt! I Fredes vart det Fox & Anchor och Bulls me jobbet, och igår så, förutom att träningsvärken kom ikapp mig och jag inte kunde gå normalt, käkade ja sushi, tittade på film och spelade spel med Emilia och Rasmus! Haha.. Va mer händelserikt än vad det låter som men jag orkar inte skriva mer nu... måste äta något, på riktigt nu!


Haaj!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se