What a Twist

Alla inlägg under oktober 2012

Av Mia - 11 oktober 2012 10:46

Men tjänare!

Usch, har huvudvärk :(

Så ska ta det kort och bara visa lite bilder! :D

Sen äre käka en massa massa frukost och dricka en massa massa vatten som gäller :D


 Blev faktiskt väldigt mysigt med lampan! Så den uppfyllde sin funktion, och jag fick sova gott höhö :D


   

Bild1: Ville bara visa mamma att jag blev glad för bilden hon skickade till mig när jag fyllde år :)

Bild2: Ett litet snabb projekt som jag började med i Tisdags :)Okej. Fukost!

Tjing!

ANNONS
Av Mia - 10 oktober 2012 19:10

Blev ingen träning idag, känner mig inte helt 100%. Så satsar på lördag eller måndag istället! Hah, då kanske det massiva blåmärket på min ena skinka och mina knäskålar samt skrapsåren på armbågarna hinner läka :P


Så vad har jag gjort idag? Nada. Lagat lite mat, glott på tv och spelat låten She Wolf med Sia och David Guetta om och om och om och om igen. Så jäkla grymt bra! Om en vecka lär jag ha tröttnat dock :P

Har röjt lite i rummet också, ska sätta upp min natt lampa :D Är ju mörkrädd så istället för att ha min starka skrivbordslampa tänd hela tiden så tänkte jag ha en liten söt lila lampa vid fönstret istället :D Tror det kommer bli super Naaaaaajs.

Imorrn ska jag ringa till kontoret och höra om det finns lite lediga pass! Hade varit skönt å kunna tjäna någon tusen lapp denna månad i varje fall :)


 

Hejsvejs!


Update 19:57:

Gonna cake on some make-up å ta mig till någon ica butik, schysst pappa som man har som köpt kanelbullar. Och dom låg där på byrån i hallen, fullkomligt synliga, med hans plånbok på för att poängtera "Rör EJ!" Haha. Jaja. Får la skaffa mig egna jädra bullar då. Orkar inte baka nu :P

Ville bara säga det.

:D

ANNONS
Av Mia - 9 oktober 2012 20:32

                                     Åhhhhhh, Saknar att jobba och bo utomlands! Livet som backpacker. Anpassa sig, Klara sig själv. Träffa nya människor.

 

Take me back to Aussie land ffs!

Av Mia - 9 oktober 2012 19:55

Vart inget nytt rekord i skydiving idag heller

Så då har man spenderat typ en halv dag hemma för att inte missa denna häftiga händelse som aldrig ägde rum. :D

Har iaf fått hämtat ut lite kokosfett jag beställt från...ehm, ja, någon hemsida som har med nyttiga produkter å göra (minne som en guldfisk). Handlat mat har man också gjort! Trevligt, trevligt.

Köpte en massa ingredienser för att göra Havtornspannacotta.


Jaja, har iaf haft trevligt sällskap av min nya iPod Nano hela dagen. Haffade en sån av Romans kompis, som i sin tur fyndade på Expert. Så jag behövde bara ge 280 kr för den :D

Min första touch pryl. Coolt.


:D

Av Mia - 9 oktober 2012 15:47

Haha, ja, den frågan ställer jag mig sjölv, när Felix Baumgartner, idag ska försöka slå världsrekord i skydiving (31 km höjd), genom att hoppa från höjden 37 km, praktiskt taget ifrån rymden. Så, vad ska Jag göra idag? Ehh.

Facebook, handla mat, pilla mig i naveln. Haha.


Förövrigt så har det gått en vecka sen jag sist bloggade. Tänkte berätta lite om vad som hänt sen sist:

Jag har FYLLT ÅR.

Yep. Precis.

:D

Sååå då måste jag ju berätta vad jag fått i presenter också!

En Coffemaker, Reebok skor, en (super bra) hårfön, en sjal gjord av 100% cashmere tyg, sushi, skraplotter(som jag ej vann något på.. :/) och en jätte jätte trevlig dag med familjen(saknades bara mamma:( ) samt Emilia och Rasmus, som kom förbi lite senare på kvällen :D


Så, på fredag åkte älskling och jag ner till Landskrona, kikade på film med Natty och Johnny. I Lördes vart det höstfest hos Romans mamma, där vi käkade super god mat och umgicks, efter det vart det utgång med Johny å Natty. Haha blev rätt galet faktiskt. Som tur va så hämtade en kompis till Roman oss, så vi slapp gå hem! Gött! Lite små pinsamt dock att jag fick världens sneaste hicka under tiden som vi fick skjuss. Så där satt Roman och hans kompis i framsätena och försöker prata, medan jag satt där bak och förgäves försökte hålla tillbaks mina hickningar som lät typ såhär :"Häääähhhhh!". Det gick ju som det gick :P. Haha, ja jag var full.


Ska ta och dricka lite mjölk nu :D

Hejsvejs!


 

Åhh :D

Av Mia - 2 oktober 2012 12:48

Tjenix! Precis käkat frukost! Mannagrynsgröt ;)

Såå jag har suttit här och inspekterat min nya armbåge...förstår inte vart det ena blåmärket kommer ifrån?? skrapsåren märkte jag när jag fick, men blåmärket..som inte ens gör ont! Wtf? Haha..jaja, bara det försvinner så småningom :P

Försökte faktiskt ta kort på det, men så dog batteriet till kameran, figures!


Men gårdagens träning var bra, tränade på falltekniker, att ta sig upp från liggande position, sidosparkar, olika slagtekniker samt strypgrepp när man ligger ner, och vi började lite smått nosa på att skrika mer för att skrämma slag på angriparen hahah. Man får ändå gjort rätt mycket på ett pass! Tränarna kollade intresset för att lägga till ytterligare ett pass i veckan, lördagar. Skulle vara rätt gött, så man får ut mer av pengarna! :D


Jaha..ska ge mig på försök nummer tre till att väcka brorsan. Han ville så gäärna följa med mig ut på promenad idag! Men han e då lika jäkla bra på å sova som min kära pojkvän... suck. Undrar ifall han bara slår mig lite eller mycket ifall jag häller kallt vatten på honom?


Fiint väder idag förresten! :D Jippie!


Update 14:11 Armbågen


Nuså...nu vart det en bild ^^

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se