What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 november 2012

Practitioner 1

Av Mia - 22 november 2012 13:24

Hallå alla!

Underbar dag idag. Det har slutat regna iaf xD


Ska snart iväg å jobba 4 timmar, på ett ställe jag inte varit på sen i somras, spännande!

Fast jag ser mer fram emot tills efter jag slutat, sticker till Landskrona och mitt hjärta då :)

Han ska få hjälpa mig med datorn också hehe. Ska nog ta bort Windows 8 och alla de här jädra reklamprogrammen som är instalerade. Ska testa Windows egna antivirus program också...har hört att det ska va bra??


Annars så känns det gött i kroppen idag! Lite sådär lagom med träningsvärk så man sitter ju och sträcker lite extra på sig höhö! Dock inga blåmärken... 

Anyways! Vi går igenom allt man behöver kunna inför graderingen den 10e December! (Yes, jag ska gradera moi :P) Så igår vart det försvar mot olika strypningar, olika slag och sparktekniker, och jag fick lära mig försvar mot en ny headlock teknik(kallar man det för teknik?? Eller variant? Eller..öö teknik blir bra, ni förstår vad jag menar)...Hihi! :D


Kan någon komma och packa åt mig?? Är inte mycket jag ska ha med mig jag sväääär.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se