What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 november 2012

So you think pancakes taste good?

Av Mia - 27 november 2012 15:35

Då har man anmält sig till Marknadsföringstentan. GUD VA ROLIGT!!!! (haha not)

Fast gött å få det överstökat ;)


Law of Attraction: Jag har redan klarat tentan ;) Tack så möe!


Då ska man bara fortsätta plugga då...höhö.


Ähh, så..jaha. Stukade tummen, I think, igår på träningen. Höll på att justera hur jag höll en stor mits när en annan la av en sidospark mot mitsen, så tummen min böjde sig nästan på ett onaturligt sett. Hehe. Den är hel i varjefall! Det är huvudsaken! Fast, det är ju min högertumme jag pratar om...så det är inte så roligt att rita just nu :( 


Är back in Halmstad efter helgen förresten!

Har haft det mykcket trevligt i Landskrona med Älsklingen :) Vi har hängt på Väla(as usual), gjort super god mat (potatismos, fiskpinnar, morötter, lax :D) och super äcklig mat (seafood mix..smakade för mycket salt), tittat på filmer och träffat hans mamma och bror :D En trevlig helg indeed.

Skulle egentligen åkt tillbaks till Halmstad redan i Lördags,är ju träning då med...meeeen, den planen ändrade sig ^^. Sen skulle jag egentligen åkt hem i Söndags, meeeen så blåste det och regnade så mycket att jag tyckte måndag morgon (läs:06:30) lät bättre. Inte för att det blåste eller regnade mindre... men det var det värt! :D
17 dagar kvar tills vi åker upp till Stockholm och hämtar mamma! :)

 

 

 

 

Ciao!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se