What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 november 2012

Som fisken i vattnet (höhö)

Av Mia - 29 november 2012 12:47

Skulle kunna leva på tonfisk mackor!! Så jäkla gott!!


Gick bra på träningen igår btw! Nu börjar det kännas att det drar ihop sig inför Graderingen! Som jag ska fixa ;)

Haha Emilia och jag blev dock kallade för kattungar av tränaren. Det är nämligen viktigt att vara agressiv i Krav Magan, så man ska ju låta och svära osv. Men jag har så jävla svårt att bli arg på kommando asså haha. Så tillslut gjorde vi en övning där den ena fick slå mot den andres huvud med handmitsar. Den som blev anfallen skulle kura ihop sig och skydda huvudet med armar och händer, sen skulle den som attackerade sluta, när denne kände för det, och hålla upp mitsarna för att den andra skulle slå några slag, aggressivt . Varpå tränarens kommentar va: Bra, för i vanliga fall är ni två som kattungar. :P Den övningen underlättade för att kunna visa lite ilska faktiskt :P


Oj, nu jäklar får jag skynda mig! Ska köra till jobbet om 30 minuter, måste hinna göra lunch innan dess!


Ciaoooooooooooo

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se