What a Twist

Direktlänk till inlägg 6 december 2012

UNDERBARA SNÖ :D

Av Mia - 6 december 2012 20:38

Vill bara berätta lite snabbt att jag haft snöbolls krig med Emilia och en kille som heter Mathias! Byggt en snögubbe har vi också gjort! Haha gud va roligt! Emilia å jag va först ut till stationsparken och började bygga snögubben, efter ett tag fick vi ett sms av Mathias som inte såg oss, fast han stod typ hundra meter bort med sin hund. Han trodde alltså att vi var två små barn i typ 8års åldern som lekte i snön. Haha. Byggde klart snögubben, som fick heta Fidel Castro, Fidde. Sen vart det snöbolls krig! Ohmajgad, vad tusan har hänt med konditionen sen man var barn?! Hahah...tänk er pensionärer med rullatorer, som jagar varandra. Emilia och jag mot Mathias, för att det skulle vara mer rättvist:p Anyway, i typ den hastigheten gick det när vi försökte jaga varandra då vi märkte att det va lönlöst å kasta snöbollar efter M, träffade ju aldrig haha, så vi gick till plan B : Försöka få ner offret på marken så vi kunde mula honom.

Funkade typ 1 utav 2 gånger. Sen gav vi upp, gick in till Emilia och fixade varm choklad med vispad grädde och lite saffransbullar som vi käkade nere i källarn för vi inte kunde ta in Mathias hund i Emilias lägenhet :p


AS GRYM DAG!


Okej, denna gången fick jag med kameran så lite bilder vart det allt!

     

Körde lite Krav Maga träning med Fidde som offer :P INTE lätt att sparka i termobrallor asså (som ni ser haha)! Nu vet vi det ifall man skulle hamna i en sån situation :P 


Haha Vilken min xD
Myser med varm dricka nere i källarn :D  


Dags å fortsätta plugga!

Haaaaj!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se