What a Twist

Direktlänk till inlägg 11 december 2012

Pretty Please :D

Av Mia - 11 december 2012 12:21

Känner mig sliten :(

Gjorde gött å få sova till tolv idag :D Fast gick upp halv sju imorse och körde till Laholm med pappa, lämnade in ena bilen på lagning. Så vid nio gick jag å la mig med hörselproppar och en såndär grej man fäster för ögonen ni vet, haha vad tusan heter en sån?! Ahja, Skönt å få sova i varjefall! Tog ut mig som satan igår på Graderingen, och ja, jag klarade det! Så nu är man officiellt graderad till p1 i Krav Maga! :D De ni! Alla i gruppen klarade sig! Vi som bara graderade oss till P1 höll på från lite innan 18.00 till ca 21.30 med träning, och den sista en och en halvtimman var enormt hård, och man fick inte le/skratta, inte prata med varandra, bara köra på så seriöst och aggressivt man kunde, å en snabb klunk vatten fick vi dricka vid kanske hmm tre tillfällen? Inte undra på att man är helt finito idag haha! De andra höll på nån timme längre tror jag. Fyfan haha. Duktiga vi! :D


Är så kluven, vill jätte gärna fortsätta nästa termin, men ska ju försöka ta mig till Norge å jobba, tågluffa och Roman och jag ska flytta ihop(någonstans i detta land, eller något annat land?! :o), så det känns dumt å lägga 2000 kr som jag inte har på Krav Magan, även om jag så jävla gärna vill!! Gahhh. Ska köpa mig en Trisslott, hoppas på det bästa och kanske, kanske så vinner jag 100'000 kr/månaden i 25 år. Pretty Please? :D


Nä om man ska göra lunch..

Ska åka å leta skor med bror min lite senare, försöka hitta halsduk, vantar och mössa till mig själv också.

Ikväll blire lek med Emilia hoppas jag! :D Sista gången man ses innan hon sticker till Afrika. Helt värdelöst enligt mig, mycket roligare här i Sverige tycker jag! 


MAAAAT


 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

23 december 2012 21:16

Skönt as se att du testade att sova med öronproppar. Det är så skönt att plugga in propparna och verkligen stänga ute alla störande ljud. Jag har också ögonbindel på mig för att verkligen helt stänga ute omvärlden helt. Sover själv alltid med öronpropparna djupt insatta i öronen även om dr ätt helt tyst. Sover så mycket djupare och bättre då det är tyst och mörkt. Sommar direkt om jag hat propparna på mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se