What a Twist

Direktlänk till inlägg 19 december 2012

Jävla tinnitus

Av Mia - 19 december 2012 14:39

Åhh, blir helt j*vla galen! Har haft huvudvärk i flera dagar nu. Är jätte ljudkänslig, räcker att någon snyter sig intill mig och det blir värre.

Så efter jag skrivit det här inlägget sticker mamma och jag till Ica Maxi, där ska jag köpa nya hörselproppar då mina andra tog slut i Stockholm hehe. Bodde på Drottning Viktorias Örlogshem, som ligger vägg i vägg me  Wallmans salonger. Skit bra om man ska gå till Wallmans, mindre bra om man inte ska det. Gillade dock annars hotellet riktigt mycket! Ligger nära till det mesta!

Va första gången jag varit i Stockholm på "riktigt" också :P Helt okej stad faktiskt. Har svårt för 08a dialekten dock  haha :P

Vi såg The Hobbit som var skiiiit bra! Vill se den igen(och säkert även 100 gånger till), käkade ute på olika bra restauranger, å så såg vi Dirrty Dancing på Kina Teatern! Va nog där min Tinnitus fick fnatt. Volymen va sjukt hög, å lilla jag hade inte med sig hörselpropparna. Haha, är ju inte van all vid att behöva använda sånt så inte tänkte man på det för fem öre :P


Nu står nog mamma nere i Hallen och stampar med foten i golvet...hon vill vääääldigt gärna till Flygstaden för att köpa bok nr3 av Fifty Shades serien haha :P så det va en väldigt lyckad födelsedagspresent kan man säga;D

Tur för mig också, har sträckläst första boken på två dagari princip, så idag ska jag börja ta mig an andra boken :D Höhö!


Åh juste! Idag är sista träningspasset för Krav Magan! Känner inte för att gå, är ju helt väck i skallen, mer än vanligt, men vill träna ett sista pass med gruppen. Kommer nog inte fortsätta nästa termin, skit synd! Jäkligt bra stäming i gruppen och grymt bra träning! Men men, what to do what to do :P


Nääe ok, hejdå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se