What a Twist

Alla inlägg under december 2012

Av Mia - 9 december 2012 16:46

Snart droppar Emilia och Rasmus in! Förhopningsvis haha.

Vi ska göra pepparkakor och dricka glögg :D Emilia å jag har även köpt lite julklappar till varandra...ska bli spännande å se vad hon tycker om mina Ehhehehe. 

Sitter och lyssnar på lite julmusik på spotify! Årets favorit är nog ändå Michael Bublés duett med Shanaia Twain - White Christmas.

Elvis e ju gör bra han med....

:D


Gjorde förresten misstaget att kolla upp svaren på några av de åtta tentafrågor jag skrev i Lördes, Tyckte nämligen att det kändes skit bra efter att jag skrivit färdigt tentan..som för den delen visade sig vara på engelska höhö. Men, ja, som sagt...misstaget. Har en känsla att jag är körd nu. Haha. Fan.


Äh, Mariah Carey ska få mig på bättre tankar! 


Haaaaj!

ANNONS
Av Mia - 6 december 2012 20:38

Vill bara berätta lite snabbt att jag haft snöbolls krig med Emilia och en kille som heter Mathias! Byggt en snögubbe har vi också gjort! Haha gud va roligt! Emilia å jag va först ut till stationsparken och började bygga snögubben, efter ett tag fick vi ett sms av Mathias som inte såg oss, fast han stod typ hundra meter bort med sin hund. Han trodde alltså att vi var två små barn i typ 8års åldern som lekte i snön. Haha. Byggde klart snögubben, som fick heta Fidel Castro, Fidde. Sen vart det snöbolls krig! Ohmajgad, vad tusan har hänt med konditionen sen man var barn?! Hahah...tänk er pensionärer med rullatorer, som jagar varandra. Emilia och jag mot Mathias, för att det skulle vara mer rättvist:p Anyway, i typ den hastigheten gick det när vi försökte jaga varandra då vi märkte att det va lönlöst å kasta snöbollar efter M, träffade ju aldrig haha, så vi gick till plan B : Försöka få ner offret på marken så vi kunde mula honom.

Funkade typ 1 utav 2 gånger. Sen gav vi upp, gick in till Emilia och fixade varm choklad med vispad grädde och lite saffransbullar som vi käkade nere i källarn för vi inte kunde ta in Mathias hund i Emilias lägenhet :p


AS GRYM DAG!


Okej, denna gången fick jag med kameran så lite bilder vart det allt!

     

Körde lite Krav Maga träning med Fidde som offer :P INTE lätt att sparka i termobrallor asså (som ni ser haha)! Nu vet vi det ifall man skulle hamna i en sån situation :P 


Haha Vilken min xD
Myser med varm dricka nere i källarn :D  


Dags å fortsätta plugga!

Haaaaj!


ANNONS
Av Mia - 5 december 2012 21:58

Har suttit i tystnad, bara jag och min tinnitus, i typ fyra timmar so far. Rätt gött å låta öronen vila från ALLA ljud, okej förutom det konstanta pipandet då haha.
Lite små häftigt, märkte knappt att pappa stack iväg för att grejja med bilen. Gick på toa efter ett tag, (att öppna dörren hördes inte alls, att spola lät typ som om någon spolade hundra meter bort osv :P)..märkte att brorsan inte heller var hemma...hmmm. Aja, gick tillbaks till pluggandet. Efter någon timme tyckte jag att jag hörde någon viska "Maria" typ sådär långt bort ifrån. Min första tanke var att jag bara inbillade mig, fortsatte läsa, sen efter någon minut så tänkte jag ifall de kan ha varit brorsan så jag vände mig om och kikade lite....hmm, nä ingen där.
Tyckte mig höra någon som tassade omkring på nedervåningen, och tänkte att jaha nu har brorsan kommit hem! Läste lite till innan jag tog pissepaus, passerade brorsans rum, där han satt och spelade. Tog ur ena öronproppen varpå han sa "Jaha, det förklarar ju saken..."

Haha då hade han stått i dörröppningen till mitt rum och typ ropat mitt namn, alltså det jag tyckte lät som en viskning. Hahaha, stackarn trodde jag var förbannad på han i och med min noll procentiga respons. 


Nä, back to pluggandet.

På lördag eftermiddag, då jävlar är det överstökat!

Av Mia - 4 december 2012 21:55

Skulle ladda min iPod, så kopplade in den i datorn...hade igång spotify samtidigt, och då märkte jag att det går ju att synka spotify till iPoden! "Fasen va gött!" Tänkte jag, tills jag märkte att jag måste köpa alla låtar för att jag skulle kunna lyssna på dem genom iPoden... Hm. Så jag har alltså raderat alla låtar, för att ge utrymme till all ny musik (vilket jag var tvungen till för att detta ens skulle funka enligt Spotify), på min lilla darling.


Men på tal om något annat! Hittade min kamera! Haha, hittade den (+ mitt paraply) i en väska som dragkedjan gått sönder på...så jag har inte brytt mig om å titta i den...tänkte att "äh i den har jag säkert inte lagt något viktigt". Nene. Haha.


Har handlat ingredienser till att baka saffransbullar med vaniljfyllning, och även ett "sista" schampoo samt ett balsam jag ska använda istället för schampoo från och med nu. Ska boka tid hos en frisör imorgon me, nu jäklar ska jag försöka få tillbaks mitt krull! Hoppas jag  

Har kommit en bit påvägen med att pynta huset också! Gardiner i köket och matsalsrummet e uppe, satt ut lite ljustakar och så me :) Börjar bli mysigt här!

Nä ska läsa lite marknadsföring innan jag ska lägga mig!


Gonatt! 

Bjuder på en bild, tagen sommarn 2010  på en möhippa :) Ahhh mitt saknar mitt lockiga hår!!

WTF

Av Mia - 4 december 2012 13:00

Min kamera e väck??! Hittar den inte någonstans :( hittade den inte i helgen heller när vi skulle på fajitas kväll, tänkte inte så mycket på det då men.... den är borta! Hoppas verkligen inte att jag glömt den på stugan   ...isf hoppas jag att den tål kyla haha.


Aja, ska bära ner datorn, hitta någon julmusik lista på spotify och sen jäklar ska det fixas! :D ska försöka ta mig till affären och handla lite inför julbak! :D~Rocking around the Christmas Tree
at the Christmas party hop
Mistletoe hung where you can see
Ev'ry couple tries to stop~

 

Lalalaaa

Av Mia - 3 december 2012 23:31

Asså. Jag har hört att håret ändras, med sisådär typ 7(?) års mellanrum. Jag fick lockigt hår när jag gick i 4an efter en  resa till USA, och nu...nu, efter Australien resan, tror jag banne mig att mitt lockiga hår börjar försvinna! Har inga korkskruvar längre och håret e bara så blah..livlöst :( Jag vet inte vad jag ska göra?! Haha, får jag rakt hår kommer jag gå in i en depression.

Men! Innan jag målar fan på väggen så ska jag testa något som heter Balsammetoden! Orkar inte förklara, men kika på lockig.se så får ni mer information. Pray with me för att detta ska funka :p


Och i majoriteten av de flesta bloggar så skulle man kunna räkna med en bild på hur lockigt mitt hår har varit, och en bild tagen i nutid för att visa skillnaden, men jag skiljer mig från mängden! Jag revolterar! (Jag orkar bara inte)

Haha jag borde sova nu. Mia trött.


Imorgon ska jag förhoppningsvis baka, och slänga upp lite adventsljusstakar, fixa med julgardiner etc (Mamma, halshugg mig inte nu, vet att 1a advent redan varit:O), och plugga! Måste plugga! Det drar ihop sig inför tentan! Oh! BTW på Torsdag blire SNÖBOLLSKRIG!!!! :D Om snön e kvar höhö!Tjipp!

Av Mia - 1 december 2012 14:19

Kom hem från träningen för någon timme sen, var rätt lugn träning idag så körde lite mer styrke osv här hemma direkt efter, Riktigt Naaaaaaajs! Så det jag ska göra nu är: slänga mig i ett bad och sen försöka plugga lite innan jag  sticker till Emilia! Vi ska nämligen på Fajitaskväll hos Jocke vid fem tiden eller så! Imorrn blire ett 11 timmars pass på jobbet, så ingen utgång ikväll. Skönt för plånboken också. Får ente glömma kameran nu! Har inte tagit några bilder på hur länge som helst! 


No time to waste! Dags att plaska vatten! Wii! :D

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se